Elementhus av topp kvalitet kan du bestille av Plansak AS

Standarden oppgraderes årlig, og vi har selv tegnet villaer som kan bestilles enten slik de er fra arkitekt, eller tilpasses dine ønsker, eller helt etter dine foretrukne tegninger.

Vi produserer elementhus i samsvar med kundens ønske.

Norsk arkitekt tegner elementhuset ditt her i Norge.

Elementhus, Trondheim.

Vi har sentralt godkjent ansvarsrett som arkitekt i tiltaksklasse 2, slik at vi dekker eneboliger, tomannsboliger, tremannsboliger, 4-manns, kjedede bygg, rekkehus, dvs. all småhusbebyggelse, og leilighetsbygg.

Dette kan du bestille hos PLANSAK AS.

Vi har sentralt godkjent ansvarsrett som ansvarlig søker i tiltaksklasse 2. Det betyr at vi utformer og sender inn søknadene på de samme husene som vi tegner, eller er tegnet av andre kompetente arkitekter som holder de faglige mål som jeg som daglig leder i min bedrift, krever.

Vi bruker kun Arkitekt, ansvarlig søker, prosjektleder og administrativ ledelse fra Norge.

Elementhus leveres med utvendig ferdigstilling/finish, innvendige materialer, elektrisk opplegg/kanaler for trekking av ledninger, og rør, isolasjon etter norske forskrifter, trapper, gulv, og alt øvrig utstyr kunden måtte kreve.

Vi kan si så mye: Vi leverer nøkkelferdig hus når kunden, eller vi, har ferdigstilt grunnarbeid, betongarbeid, ringmur, og VA frem til bygget.

Selvsagt er alt arbeid og transport inkludert i prisen. Indre finish tar vi. Alt er ferdigprosjektert fra PLANSAK AS.

Ytterligere detaljer i hele pakken vil du kunne få ved det tidspunkt du kontakter oss for en mer omfattende presentasjon. Vi erfarer at de fleste kunder vil ha det for sine vurderinger.

Vi kan levere avanserte elementhus til veiledende 10.000 pr kvadratmeter eks. mva, alt etter ønskede spesifikasjoner.

Et elementhus skal stå der i ti-år, generasjoner, og være bolig for mange mennesker opp gjennom tiden. Din slekt, eller de du selger det til.

Dette er vi oss bevisst!

Vi bruker kvalitet i ALLE LEDD.

Lykke til med ditt valg av leverandør.

 

 

Med vennlig hilsen

Magne Kjelstad

Daglig leder

PLANSAK AS

tlf. 41 47 88 26

 

marked@plansak.no

 

 

TA KONTAKT!

Elementhus

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message